squirt urin

Är det omöjligt att en fontänorgasm luktar urin, eller kan det vara fontänorgasm jag upplever trots urindoft? Jag sprutar dessutom mycket, säkert. Pinsamt värre, men jag försöker öva upp förmågan att få fontänorgasm och man har ju alltid hört. Jag frågade henne om det inte var squirting då, men hon svarade nej. Min fråga . Urin luktar och squirt är som vatten, luktar ej piss som urin. Gjensidige - Väl förberedd. Det kanske är så att squirting är mer lesbisk sex än "vanlig". Jag har läst och förstått medlemsvillkoren. Det är inte mysigt att sova i sängen efteråt för att det dels är så blött och dels för att det luktar illa när det torkat in. Tror nog att det var en fontän, min Älskling får det ibland, nästan alltid på morgonen, alltid när hon rider mig och styr mig dit hon vill ha mig, vid g punktenungefär, och då blir det blött.. Jag tycker också att det luktar lite kiss när min fru får fontänorgasm. Vid en analys av vätskan visade det sig att den innehåller mestadels urin och i vissa fall enzymer som på engelska kallas "prostatic-specific antigen". Den kan vara lite klurig att hitta men jakten kan mycket väl vara värt det. Jag tycker att fontänorgasmerna är i genomsnitt kraftfullare men återhämtningen är snabbare. Kan nämnas att det var hyfsat hårdhänt. Alla tjejer kan få sprutorgasm bara man gör på rätt sätt. Kör hårt och var glada! Men som du säger så kan det lukta lite kiss, hur o varför vet jag inte, vätskan kommer från körtlar i slidan och kan variera i färg och koncistens. Skapa en ny tråd. Logga in Inte medlem? Jag är verkligen askass på avsugningar och behöver råd och tips! D Kan inte squirta själv tyvärr å har aldrig upplevt det i verkligheten. Vätskan som kommer vid sprutorgasmen är forskarna inte helt överens om vad den består av, men det är i alla fall inte urin - och inte heller. Varje vecka svarar sexologen Karina Bäckström på läsarfrågor om sex i Dagens ETC:s feministiska och hbtq-vänliga sexspalt. Vad händer egentligen när en flicka/kvinna "squirt"ar och hur känns det? Men så mycket har man iaf kommit fram till att det inte är urin och att.

Squirt urin Video

Is Squirting Pee or Not Pee? Vätskan som kommer utsöndras dels inifrån slidan, det som din kille upplever att du växer. Eller alltså, det är ju delvis urin som SKA finnas i en fontänorgasm menar jag. Urin, som är en utsöndringsprodukt från kroppen, innehåller endast salter och vätska, medan det slem som utsöndras av de Skenska körtlarna bidrar till den nödvändiga lubrikationen vid samlag. Den sprutorgasmiska begåvningen kan de flesta träna upp: Ja, hon är engelsktalande Så jag slutade och hon gick och kissade Jag frågade henne om det inte var squirting då, men hon svarade nej. Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel. Den sprutorgasmiska begåvningen kan de flesta träna upp:.

Squirt urin -

När väntar du barn? På den film jag såg med Cytheria var det en trekant med två kvinnor. Hej, mina bröst utvecklades väldigt snabbt och BH var det jag behövde när jag bara var 11 år. Kanske ger en paus dig lite klarhet i situationen. Men, det är som du vet sällan det håller i längden. Var nere och fingrade min tjej häromdagen, med fingrarna uppåt då såklart, mot G-punkten.

Squirt urin Video

Is it Pee or Cum? Det kan handla om inkontinens eller om det luktar fränt även generellt från slidan kan det röra sig om en infektion. Det är en vätska som produceras gay black guys having sex körtlar runt urinröret. Det är lite too much för mig. Så okej, till top sexy games frågor. En dani cole porn best shemale hd förklarar nu var kvinnors "utlösning" kommer ifrån och vad vätskan innehåller. Till en början kan denna stimulering ge upphov till en känsla av att vara kissnödig. Tricket är att inte hålla tillbaka ett dugg, utan tvärtom pressa på lite extra när orgasmen närmar sig. squirt urin squirt urin